Forum

HomeForum
nike air force 1 hi...
 
Notifiche
Cancella tutti

nike air force 1 high


Elsienburg
Post: 4
Topic starter
(@elsienburg)
New Member
Registrato: 1 anno fa

A new múlt héten Don T jelentős hullámokat keltett Nike jordan Brand melletti közelgő partnerségéről szóló hírekkel. A művész a közelmúltban felkereste az Instagramot, hogy megcsináljon egy vadonatúj hibrid sziluettet, amelyről úgy tartják, hogy az Air Jordan 1, Weather Jordan 3 és a new Nike Air Trainer dizájnelemeire hivatkozik. A Jordan Older 312 egy emlékező biccentés Don C szülővárosa, Los angeles felé. és fekete-fehér színvilággal rendelkezik, nike air jordan legacy 312 olcsó online az oldalsó területet a már jól ismert elefántmintával díszítve. Míg a new fekete foglalja el a new felsőrész nagy részét, a new fehér a Swoosh oldalfalra, a középtalpra és a new nyelven, a sarokrészen és a lábközép pántján található márkajelzésre kerül.

A Huge és a nike air force 1 low online üzlet együttműködését egy új, új elemmel egészíti ki, úgy tűnik, hogy a következő őszi/téli szezonban „Flax” alakítást kapnak. Bár rövid volt az Air Force 1 Low partnerségükben, a duó az elmúlt két szezonban fehér vagy fekete lehetőséget biztosított, és minden alkalommal sikert aratott. Most, hogy a nyomás már kifejti, új színváltozatokkal kísérleteznek majd, hogy megnézzék, mi működik és conmigo nem. A Supreme Completely new York-i székhelyű márka lévén logikus, hogy a tornacipő bakancs-ihlette „len” témában érkezzen.

A Nike's Air Force just one minden évben új koncepciókat és dizájnt alkalmaz, általában minden kiadást szezonális kategóriákba illesztve. Ezen a héten először nézzük meg a new 2021-es télt, nike air force 1 high ár olcsón kirajzoljuk a new sziluettet, hogy létrehozzuk az Air Force 1 Shell-t. A new Nike Air Force 1 a new Swoosh egyik kedvenc tornacipő-vászonja, amely a sziluettet mindenféle különleges, kiadású verziók és szezonális iterációk, például az új Air Force 1 Spend, amely idén ősszel jelenik meg. Kölcsönözve a téli bakancs-szerű mintákat az elmúlt évből.

Az Air Force just one 2022-es fennállásának 40. évfordulója alkalmából a Nike az év során több színt is levet a „Shapeless.. Formless, Limitless” átalakításról, amely ma megjelenik a közelgő kiadás miatt. nike air force 1 cipo olcsón online 40 évvel később, és még erősebb, mint azelőtt, az Feaf 1 Low továbbra is often a rajongók kedvenc sziluettje egy olyan tornacipő-piacon, amelyet elárasztottak a nehezen felvehető tornacipők. Ezt az ajánlatot Kína ihlette, a teljes velúr felsőrész borítása menta, a new fedőrendszeren keresztül pedig rózsaszín.

Condividi: